Thursday, December 29, 2011

Sweet Time


salam peeps :face55:

lama x tgk tgk blog ni wor
:face70:
so , check this out
okay ?

happy time at Papar !

Cuzzy & Sista Penderaan Terhadap Kerbau
rockers kn dorang ni ? :face64:





Saturday, November 12, 2011

heloo ♔



salam peeps :face75:


yesss !
dapat sdh install
Adobe :face64:
suka sgt sgt dgn effect
dea .
heeeeeeee -

tmbh rajin larr
ni snap photo ,
then edit :face44:

errr
lama x update ni blog .
school holiday start sdh :face42:
tmbh boshan larrr
ni d rumahh .
hmmm :face65:


makan tidur ,
makan tidur ja larr ni kn ?
HAHA !
mmg pn :face57:
kuikuikuii -


tp , congratts to my bro .
married sdh dea
:face59:
tmbh sunyi larr
rumah ni .
satu satu keluar
bawa diri:face47:


- chaww larr -


Thursday, November 3, 2011

my mr.ADORABLE

salam peeps :face75:

mr.adorable:67:
long tyme no see ooh .
miss bangettt
sdah ni :face41:


reply text kau pn macam jarang
sdh ni tau .
busy bah pasal school .
sorry :face45:


oh , yea -
si IJUL bilang kau mo kena TRANSFER
school .
kau x bg tau aku pn .
ish !
bah , ngam laituhh .
transfer pigi sini SMK KOLOMBONG :face51:
sama sama kita ambil SPM .
tp , aliran kau ada lain sikit kn ?
aliran dari planet MARIKH :face54:

bah . k larr mr.adorable .
kau minta puji bah .
malas aku . trip !
HAHA . enda bua :face64:

-kbye-


Friday, October 28, 2011

I Love You

10 Cara Nak Ucap " I LOVE YOU" ..
[From Blog Lyssa Just Copy:c:]

:51: Album Gambar
Beli sebuah album dan korang letakkan gambar korang dengan boy/girl korang tuh. Setiap muka surat , korang letak lah kata-kata yang indah . Baru lah lebih hayati ,and menarik kan ? Cuba lah ^^ Lyssa pun ada buat satu ALBUM CINTA.
hehehe ^_^ . Tapi , my boyfie tak tahu , kalau dia tahu , mesti dia terharu
. ohokk . Saja tak nak bagitawu . suprisee ! :h:



:60: Sekumtum Bunga
Ini bagi lelaki .. Letakkan sekumtum bunga di hadapan pintu rumahnya di pagi-pagi hari .. Mesti si dia seronok gila bila tengok bunga ada di di depan pintu rumah sebelum pergi keje or kolej . hehe .Walaupun harga sekumtum bunga itu agak murah tetapi nilainya pada si dia amatlah berharga dan lebih berharga daripada harga harta bendanya sendiri . hehe :h:


:54: Message Puzzle
Ini menarik untuk dipraktikkan . Tapi , Lyssa tak buat lah lagi . hehe .Korang buat sebaris ayat cinta.. Kemudian potong kan nya , menjadi puzzle.. Berikan pada si dia untuk mencantumkannya. For sure korang takkan menyesal punya bila lihat reaksinya menyelesaikan puzzle tu. Wah , romantiknya ! :h:


:47: Puisi Romantik
Luahkan cinta korang tu melalui puisi atau madah ciptaan korang sendiri dan berikan kepadanya. Lebih baik lagi korang semburkan lah minyak wangi kesukaannya di atas kertas itu . Cara ini akan mengingatkan si dia pada kamu sentiasa. :h:


:33: Love List
Berikan si dia senarai atau 10 sebab kenapa korang mencintai si dia. Tuliskan dengan ikhlas dan jujur . Sebaiknya , korang hantarkan melalui pos kepadanya. Kalau korang hantarkan sendiri . ia nya tak menunjukkan ianya istimewa . Malah , perkara yang biasa je tuh . hehe . Cuba lah , pasti si dia , akan lebih mencintai diri korang . :h:


:27: Gambar Terbaik
Korang tengok balik gambar-gambar yang korang pernah 'snap' dengan si dia.. then korang carilah gambar yang cantik dan ada kenangan manis . orang Framekan gambar tersebut , dan hadiahkan kepada nya! Pasti si dia suka dan tersenyum melihatnya ! Try lah .hee~~ :h:


:108: Hadiah Buatan Sendiri
Bagi yang ada kelebihan menjahit , bolehlah korang gunakan kelebihan yang korang ada . Korang buatlah skaf untuk si dia .Tak pun , korang beli sapu tangan ke , jahit nama korang dengan si dia . Dan hadiahkan lah kepada nya . Lyssa jamin , pasti dia suka melihatnya . Dan kepada orang lain yang tak tahu menjahit , korang boleh jugak buat kad sendiri yang cantik dan menarik . mesti si dia kagum dengan kamu . Dalam kad itu , boleh lah korang luahkan perasaan cinta kepada si dia . Wahh ! Lyssa lain . Lyssa suka bagi surat dekat boyfiee Lyssa tu . hehe . sampai sekarang , dia masih simpan ! tengok , korang pulak , cubalah dengan cara ini yer. :h:


:81: Kongsi Rahsia

Ok , ini pun menarik . Korang beritahu lah rahsia korang kepada si dia yang tidak pernah korang beritahu pada sesiapa termasuklah mama n papa korang . Si dia pasti akan berasa bangga dan dihargai kerana korang begitu mempercayainya. Dengan cara ini , dia sudah yakin yang korang betul-betul mencintainya! :h:


:74: CD Lagu kegemarannya
Hadiahkan CD lagu kegemarannya . tetapi , biarlah yang berunsurkan cinta . Pasti dia menghayati lirik-lirik lagu yang kamu beri kepada nya . Kata kepada yang lagu itu , amat bererti bagi korang sebab ianya mewakili hati korang untuk si dia . hehe . meanrik kan ? :) :h:


:64: Menonton Wayang
Hehe , biarpun korang bercinta, namun ada jugak citara korang dengan si dia yang berbeza kan ? Apa kata , korang korban kan sedikit , untuk menonton movie kegemarannnya , biarpun korang berkorban , dari situ , si dia akan lebih sayang korang dan mengetahui ,bahawa korang benar-benar mencintainya. dan si dia yakin yang korang boleh mengikut ke mana saja kerana cinta korang tu. Dan lagi satu , bila dah tengok wayang tuh , jangan dibuang pulak tiket wayang tu . kumpul dan simpanalah . satu hari nnti , korang tunjukkan yang korang masih simpan lagi tiket-tiket wayang tu sbg kenangan korang dengan si dia ^^ :h:





salam peeps :67:

such a long ni enda updated post .
mcm gatal tgn ni mo menaip.
korang pa kabar ?
hopefully sihat :face42:

tyme bosan ni , apa yg seronok r ?
errr :face53:
otak enda boleh bejalan ni .
[mmg lar otak enda pandai bejalan]
ahaa :face65:


ukey lar .
out jap . mo tgk fav movie .
The Twin Effects:16:

:130:

-bye-